Loopbaancoaching

Op zoek naar een nieuwe baan

Veel mensen die op zoek zijn naar een baan weten niet goed waar te beginnen en starten vaak maar met het lukraak solliciteren op vacatures die ze vinden. Om echt effectief en succesvol te zijn in het vinden van een baan die bij je past, start het proces eerder. In een traject van 5 sessies leid ik je langs alle cruciale stappen in het proces:

- inzicht in het sollicitatieproces: van weten wat je wilt tot en met de salarisonderhandeling voor je nieuwe baan.
- wat past bij jou? Ontdek wat je wilt, wat je kunt en welke omgeving bij jou past.
- bouw aan je netwerk: ontdek de kracht en het belang van netwerken off- en online.
- C.V. en motivatiebrief: krijg feedback en tips voor een aantrekkelijk C.V. en een uitnodigende brief.
- bereid je voor op je sollicitatiegesprek: weet wat je kunt verwachten, oefen het gesprek en krijg feedback en tips op je performance.

De sessies kan ik 1 op 1 houden en duren dan 1,5 uur per sessie, of in de vorm van 5 workshops van 3 uur met 6-10 deelnemers in company. Tarief voor particulieren is: €100,- excl 21 % BTW per uur; het tarief voor werkgevers bij individuele sessies: €150,- excl 21 % BTW per uur. Voor de workshop in company maak ik graag na intake een offerte op maat.

Klaar voor de volgende stap?

Heb je al een tijd werkervaring en krijg je nu de kans om een vervolgstap te maken in je loopbaan naar een coördinerende, aansturende of leidinggevende functie? Vind je het prettig om daarbij ondersteuning te krijgen in de 'soft skills'? Ik bied je een kortdurend leertraject van 5 sessies aan waarin ik je handvatten geef om effectiever met je veranderende taken en positie om te gaan:

- stil staan bij de verandering: wat betekent de stap voor jou in termen van loslaten van oude taken en plek en voor welke nieuwe uitdagingen kom je nu te staan? Wat heb jij daarbij nodig?
- wat is jouw stijl van leidinggeven en welke stijl vraagt je team?
- welke communicatiestijl heb je en welke andere stijlen kun je tegenkomen?
- hoe geef en ontvang je feedback?
- omgaan met conflictsituaties: hoe zorg je ervoor dat je conflicten kunt voorkomen of goed kunt oplossen?

De sessies kan ik 1 op 1 houden en duren dan 2 uur per sessie, of in een groep met 6-8 deelnemers in company. In dat geval zal er ook een sessie worden besteed aan het hebben van intervisie met elkaar.

Tarief voor particulieren is: €100,- excl 21 % BTW per uur; het tarief voor werkgevers bij individuele sessies: €150,- excl 21 % BTW per uur. Voor de groepstrajecten in company maak ik graag na intake een offerte op maat.

Wil je kennismaken, bel me dan voor een oriënterend gesprek op 06-53208769

M: 06-53208769   |   mail@maykesmit.nl   |   KvK Den Haag nr: 58258531  |