Boek: Los


Test: hoe los ben je?

Vraag je je af of je los bent van je ex en klaar bent voor een nieuw begin zonder ballast? Doe dan de test en vind uit waar je staat.


Agenda:

- Opstellingenmiddag: 20 april en 29 juni 2018

- Schrijf/zing je eigen lijflied: op aanvraag 

Super Intensieve Sessie Los: individueel op afspraak

- Workshop Systemische verdieping voor mediators: 12 en 13 april 2018 (Rotterdam vFAS congres) en 25 april 2018 in Den Haag

Relatiecoaching

Zit je in een transitie in of na je relatie of ben je al een tijd zonder relatie? Wil je meer zicht op je patronen en de dynamiek die je meebrengt in relaties? Of zijn jullie al langer samen en wil je een doorbraak bereiken op een punt waar jullie vaker vastlopen? Los komen van patronen, onhebbelijkheden of van elkaar? Met een systemische benadering en opstellingen, bied ik een nieuw perspectief waardoor jij of jullie anders gaat/n staan in relaties.

Kom met of zonder je partner bij me voor een of meer privésessies. Het tarief is afhankelijk van de duur van de sessie en of je met zijn 2-en komt; het varieert van €100,- tot €150,- per uur excl 21 % BTW.

Of kom naar een van mijn workshops of trainingen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie. In de linkerkolom hiernaast staan de data onder Agenda.

Wil je overleg om te zien wat het best aansluit op je vraag? Bel me dan voor een oriënterend gesprek op 06-53208769

Workshops en trainingen

Opstellingenmiddag Schrijf en zing je eigen lijflied

Maak kennis met familieopstellingen en krijg inzicht in je familiedynamiek

In deze workshop maak en perform jij je eigen tekst op een rakend lied

Los: sterker uit je scheiding Workshop Systemisch werk voor mediators
Kom los, neem afscheid en bouw een goede basis voor je nieuwe toekomst. Programma van 7 sessies of sessies op maat Workshop, intervisiebegeleiding en supervisie voor mediators & echtscheidingsprofessionals
   

   

 

M: 06-53208769   |   mail@maykesmit.nl   |   KvK Den Haag nr: 58258531  |