Nieuws!


'Dynamieken ontrafeld aan de mediationtafel'; klik op de foto voor meer info!

Lees hier artikelen van Mayke Smit op Mr. Online over systemische aanpak in mediation.

Succesvolle transities

Veranderen hoort bij het leven. De vraag is wel hoe je ermee omgaat en wat het met je doet. Vaak leggen we de focus op de meer praktische en situationele zaken. Maar ook aandacht voor de transitie op een andere laag is belangrijk: het psychologische proces dat mensen doormaken als ze met een verandering worden geconfronteerd. Iedereen maakt veranderingen op zijn eigen manier door. De ene makkelijker en sneller dan de andere. Het kan voorkomen dat jij, je team of je cliënt daarbij ergens vastloopt. Of dat het later gaat wringen en tot weerstand leidt.

Ik help je te analyseren waar jij, je team of je cliënt staat in het veranderingsproces en ontrafel de knoop. Samen kijken we wat je nodig hebt om de transitie succesvol door te maken naar de nieuwe situatie. Mijn ervaring is met name gericht op het begeleiden van teams na reorganisatie, van individuele professionals in een loopbaanverandering en/of in relatie(s) en van mediators.

Ben jij een leidinggevende of individuele professional die gaat veranderen of een verandering heeft doorgemaakt die nog niet voldoende is geslaagd? Op het werk met je team, in je mediationproces of in je loopbaan of je relatie(s)? Wil jij weten waar je staat en hoe je het veranderingsproces soepeler kunt laten verlopen? Laten we dan kennismaken. 

Van harte welkom,
Mayke Smit

 

 


Systemisch werk voor mediators en coaches
Systemische coaching in of na relatie
Boek en test 'Los'
Familie- en Organisatieopstellingen


Teamanalyse - Teamstar model
Dialoogsessies voor onderstroom
(Systemische) Teamcoaching


Loopbaancoaching 
Leiderschapstraining
MapsTell 

 


Nieuwsbrief!

Tijd van nieuwe keuzes - Waar zeg jij JA tegen? 
Klik op de foto om de nieuwsbrief te lezen:

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Klik hier

Kennismaken

Damespraatjes


Lees hier blogs van mij over relaties, ouderschap en scheiding; veelal met een nuttige tip of vraag die aanzet tot (zelf)reflectie.