Boek: Los

 

De intelligente en zelfbewuste Floor lijkt haar leven na de scheiding weer aardig op de rails te hebben. Zij zit echter nog gevangen in haar verdriet en boosheid. Maar als ze deelneemt aan de training 'Je leven na een echtscheiding', hervindt ze zichzelf aan de hand van de thema's die daar aan bod komen. Floor komt erachter dat zij in haar leven bepaalde patronen heeft opgebouwd die bijdragen aan het mislopen van haar relaties. En dat het beleven van haar grootste nachtmerrie haar ook kan helpen om dichterbij zichzelf en haar droom te komen.

Geen ander boek laat je op die manier beleven wat zo’n training met je doet. Een herkenbaar verhaal over een vrouw die zichzelf terugvindt in het verwerkingsproces van haar scheiding.

 

Het is een gave om met zoveel humor en relativering te kunnen schrijven over het schrijnende leven na een echtscheiding.
– Geert Kimpen

Een hoopvol boek van een sterke vrouw dat inspireert, inzicht verschaft, maar ook voor onbedaarlijke lachstuipen zorgt.
– Christine Pannebakker

"Een combi tussen een chicklit en een therapieboek"
- J/M magazine

Met dit boek wil de auteur de drempel verlagen om de verwerkingstocht na een verbroken relatie aan te gaan. Het biedt inspiratie om sneller en steviger uit een scheiding te komen en weer een gezonde basis te leggen voor een nieuwe liefde.

De training die in dit boek is beschreven komt overeen met de training Sterker uit je scheiding. Zie voor meer informatie hierover onder Relatiecoaching.

Het boek is uitgegeven door uitgeverij de Brouwerij|Brainbooks en ook via de link daar te bestellen (zonder verzendkosten). Daarnaast is het verkrijgbaar in de boekhandel en via Bol.com.

Klik hier voor: de trailer van het boek

Recensies:
Shyama in Boekenland
De Leestafel
Passie voor boeken

Interviews met auteur Mayke Smit:
Shyama in Boekenland
Damespraatjes